I will wait, I will wait for you.

Ligger just nu i sängen och lyssnar på Mumford&sons nya album och dricker té. Är nämligen ledig idag på grund av att kungen kommer till lilla Hallsberg. Tackar han för det. Ska straxt åka in till Örebro med min bästavän då vi ska höstmysa lite och hon ska klippa sig. Imorgon är det min tur att gå till frisören, hoppas på lite kul förändring. puss!

Tappar fokus.

Igår gjorde jag någonting jag aldrig i mitt liv gjort förut. Jag sprang ett lopp! Ett lopp i Göteborg på 5km. Det var sååå kul. Är så stolt över mig själv. Hade även en mysig dag i Gbg med systrar och vänner. Är just nu motiverad till träning, därför var jag ute och körde intervaller i våran såkallade "väderkvarnsbacke" i förmiddags. Jag dog lite efter det. Så nu ska jag baka en paj. 

Höstgröt.

Har bytt ut yogurten till havregrynsgröt på morgonen. Det går jätte lätt att göra och de är hur gott som helst! 
 

We lost faith, in the arms of love.

Saknar detta. Vill dansa och pussas. 

Om en helg.

Efter en vecka med plugg och prestationsångest var det välbehövligt med en helg. Fredagen spenderade jag med mina fina vänner Tanja, Jennifer och Sandra. Vi åt middag och mös en hel del. På kvällen gick vi och träffade pojkar som vi gick och discobowlade med. Något att rekomendera, riktigt kul. Vi hamnade tillsut hemma hos Tanja för att dricka natt-te. På lördagen var jag och Jennifer på en sång workshop! Och åh va kul det va! Lärorikt och bra. På kvällen jobbade jag på båten. Bra lördag. Älskar att sjunga! Idag har jag haft lite kvalitetstid för mig själv. Åt en dunderfrukost, kollat lite på alla sångläxor för veckan, spelat piano eller inte gjort nånting. Söndagar är bra. 

Only love, only love.


Fick en chock idag när jag loggade in på blogg.se då cirka 100 fina och värmande kommentarer bara rullat in och flera, flera besökare hittat hit!
Detta ger mig bara mera insperation till att fortsätta blogga. Tack tack tack! Hoppas så många av er vill stanna kvar. 
 
Detta hade jag på mig idag! Tröjan och byxorna är från monki och skärpet är secondhand. puss

Men jag kommer nog tillbaks, där jag kommer ifrån.

Frukosten idag! Nu ska jag gå iväg för att ha lite morgonträning på kulturskolan.

Jag ramlar dåliga gatan fram.


I helgen har det varit chokladmässa i lilla Askersund. Det har jag tagit vara på genom att ätit en massa choklad och vart på café med några finisar. Älskar att det börjar bli höst påriktigt! Londonresa är även bokad till höstlovet, åh. Det bästa jag vet är att ha någonting att längta till och just nu längtar jag efter mycket! Love
 
Denna går på repeat James Blake – A Case Of You

Regniga söndagar är dom bästa söndagarna.


Skolan har kommit igång på allvar och därmed har det ekat tomt här i veckan. Ber om ursäkt för det. Kan inte riktigt sätta ord på hur allting ligger till. Är en aning förvirrad men glad och kanske lite rädd. Rädd hur framtiden ska se ut. Annars har veckan varit bra. I helgen har jag lyssnat på fin musik, träffat fint folk, varit på fint och höstigt kvällsäventyr och spelat på ett fint&lånat munspel. Fint helt enkelt. 

RSS 2.0