Samlar drömmar i fickan.

Imorgon åker jag och bästis till Göteborg där vi kommer vistas bland karuseller hela dagen. Liseberg för hela slanten. Har även planerat att göra en massa roliga saker hela veckan. Ser fram emot allting. Vill hinna göra så mycket som möjligt och träffa alla mina bästa innan skolan börjar. 
Klockan står på 06.00 så dags att krypa till kojs. 

För alla drömmar vi drömt.

Fler bärplockar bilder. Men det är fint. Har inte jätte mycket att säga. Dom senaste dagarna har jag lapat sol, 
badat(!!!) plockat bär, picknikat, förfestat, saknat, flagat på benen, jobbat, ätit glass. Och en hel del annat. 
Längtar som tusan till way out west! Endast 11 dagar kvar nu. Att få strunta i ett trasigt hjärta och bara kunna leva för en stund.
Med mina fina. Oj vad bra det kommer bli.

Ytterligare en tyngd som släpptes från ryggsäcken.

Denna morgon och förmiddag spenderades i blåbärsskogen. Kom hem med några liter blåbär som kommer få toppa frukostfilen några mornar framöver. Nu tänker jag bara dricka te och lyssna på Ben Howard. 

När tiden är rätt ska jag plocka upp dig och ta dig långt härifrån.

Den här helgen gick fort. Har hunnit med så mycket som att jobbat en hel det, sjungit på finaste bröllopet på en brygga, fått frukost på sängen och till sist hängt med fina vänner på en ö i vättern. Nu väntar en kväll men saknade klasskamrater. Trots vädret är sommaren väldigt fin. 

Se till att krama riktigt hårt det här är vår sista låt.

 Ungefär såhär såg min morgon ut idag. 

00.26

"jag hade kunnat skriva en hel historia om vad jag känner för dig. Och jag hade kunnat berätta hur varje känsla påverkar varje steg.
Men det är lättare att gå baklänges med stängda ögon och inte känna alls. " 
 
 
 

Start over.

Hej! Har egentligen inte funderat på att ta upp bloggandet igen men vips, så här är jag i alla fall. I en ny blogg som jag hoppas på ska uppdatera sig ibland. Jag är en tjej på sjutton och ett halvt år. Bor i en liten håla några mil utanför Örebro. Som jag fömodligen kommer fly från direkt efter gymnasiet. I skolan läser jag musik-estet. Tycker mycket om att sjunga och extra jobbar även som en liten trubadur på en båt. Förövrigt lever jag väl som en sjuttonåring ska göra. Några få ändringar med designen, annars är det ju bara att köra!  

RSS 2.0