En lördag.

Såhär såg jag ut idag. Och lite såhär ser det ut i mitt rum. Denna helg har jag jobbat, jobbat och jobbat hittils.
Har hunnit med ett antal koppar te med jennifer också. 

Forever.

Imorgon har en hel skolvecka gått. Det är läskigt hur fort man kommer in i rutinerna igen.. Men det är så kul att få träffa alla igen. Har saknat alla underliga pratstunder och kortspelande på håltimmarna och självklart cafébesöken. Idag har jag hunnit med att ha en mycket lång sovmorgon till halv tolv, haft två lektioner i skolan, låst ute mig själv, lunchat hos bästis, fikat hos moster, tagit en springtur i regnet och sedan fått massages av min syster. Inte helt fel. 

Det var den sommaren.

Idag var det den sista dagen på mitt sommarlov. Den här sommaren har varit annorlunda. Från ha varit två i nästan 1,5 år, skulle jag nu bara vara en. Att klara sig själv efter så lång tid är inte lätt. Till en början visste jag knappt hur det var att sova i en säng ensam. Jag skulle aldrig få vakna upp med honom igen, aldrig mer bli kliad i håret tills jag somnar, aldrig mer ligga i sängen hela söndan och skratta åt massa sex and the city avsnitt, aldrig mer få vara så där tätt intill. Att veta det gör så fruktansvärt ont. Denna sommar har jag även lärt mig så mycket, blivit så mycket starkare. Har haft överlevnadssätt och vänner omkring mig hela tiden. Ja, utan dom hade jag aldrig klarat mig igenom det. Man säger att man inte kan leva utan varandra men saken är den att man kan faktiskt det. Jag säger inte att jag lever, för det gör jag inte. Men jag överlever utan honom. Sommaren har vart fruktansvärt kämpig. Trots allt så mår jag bra idag, känner mig stark och självständig. Har hur mycket fina minnen som helst som jag kan blicka tillbaka på och både skratta och gråta till. Jag har faktiskt tagit mig igenom denna sommar och en dag kommer jag inte längre komma ihåg hur han såg ut när han vaknar på morgonen.. 
 
"När vet man att det är slut?" 
"Kanske när man känner sig mer kär i sina minnen än i den man har framför sig"

Keep your head up, keep your heart strong.

Ungefär såhär ser dagarna ut nu för tiden. Min förkylning vill inte släppa och jag orkar nästan ingenting. 
Går mest runt och tänker, längtar och saknar. Tack för fina kommentarer och respons om bloggen. Sånt värmer. 

Limit to your love.

Hej på er. Way out west var bäst. Går knappt att beskriva. Bon iver var magiskt. Saknar nu festivallivet, saknar att gråta till allt fint,
saknar att dansa tills morgonen, saknar människorna omkring mig. Saknar fina Gbg!! 
Nu är jag hemma och har fått intagit sängpositionen då jag blivit sjuk. Men va gör det, när jag har så mycket fina minnen hos mig nu. 
 

Way out west.

Packar, taggar, packar, taggar! Imorgon åker vi!! 

16.10

Fyndade finaste tröjan inne på myrorna här om dagen. Wop.

First of august.

 
 
Lite instagram bilder från ett dygn i Örebro. Där vi har taggat way out west, shoppat en hel del, 
ätit sushi i stadsparken, druckit te, kollat skins, gått upp tidigt på morgonen för att äta frukostbuffé på ett fik och även träffat söta pojkar.
Nu är jag trött som få och tänker kolla skins. Imorgon väntas det jobb igen. 

To be somebody you have to eat somebody.

En liten mellis med melon och hemmagjort knäckebröd av mamma. 
Dagen igår var underbart rolig. Åkte dock lite för mycket saker som kanske skulle vart bättte om jag avstod.
En riktig störtskur kom också i si sådär fem minuter men just dom fem minutrarna satt vi längst upp i en karusell och vart dyngsura.
Torkarna inne på toaletten vart våran bästavän för ett tag. Sedan var vi påt igen.
Idag började jag dagen med en springtur och ett skins avsnitt. Ikväll blir det roligheter igen. 

RSS 2.0